bullet journal

Verschillende typen noot nemen apps om uw Bullet-dagboek te maken

Een Bullet Journal is een innovatieve manier om persoonlijke organisatie te beheren die zijn gemaakt door Freelance Designer Ryder Carroll. Het systeem automatiseert geplande herinneringen, om lijsten, planning, brainstormen, enz., In een enkel dagboek te doen. Het concept is geadopteerd door veel personen die te druk zijn om hun activiteiten schriftelijk op te nemen of anderszins niet in staat of niet bereid te zijn om een wekelijks of maandelijks tijdschrift te plegen. Naast het gemak van elektronische apparaten, bieden bulletjournalen een grotere organisatie en feedback voor zelfgestuurde productiviteit.

Om bullet tijdschriften te gebruiken, delen deelnemers eerst hun dagelijkse inzendingen in verschillende notebooks. Elke persoon registreert informatie in zijn of haar eigen handschrift, met behulp van zijn of haar eigen potlood of papierpad. Alle records worden op één plek opgenomen, zodat iedereen kan zien wat er op een bepaald moment aan de hand is. Bullet-tijdschriften kunnen ook worden gebruikt met snelle logging. Snelle logging omvat het markeren van items zoals ze zijn voltooid, zodat u zich gemakkelijker kunt herinneren waar u bepaalde items in uw planner of in uw daglogboek hebt geplaatst.

Een ander voordeel van kogeljournaalsystemen is dat ze toestaan dat mensen meer dan één notebook tegelijk kunnen gebruiken. Misschien wil je wat records in je kantoor en anderen thuis houden. Met een enkele notebook kunt u al uw aantekeningen op één plaats bewaren. Met verschillende notebookspreads kunt u zich voor elk doel scheiden houden.

Omdat sommige mensen graag slechts één notebook per keer gebruiken, gebruiken sommige mensen graag een systeem dat een stemming biedt om specifieke situaties te markeren. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, maar de meest voorkomende manier is met een gebeurtenislogboek. Het gebeurtenislogboek maakt deelnemers toe om elk optreden te markeren als deze optreedt. Als een bepaalde persoon bijvoorbeeld een bepaalde ervaring heeft, zoals het ontvangen van een boekprijs, kunnen ze dat in hun bulletjournaal markeren. Als die persoon niet die dag niets heeft ontvangen, kunnen ze dat doen als geen enkele prijs. Dit is vergelijkbaar met de snelle logging-methode, behalve met de no-toypnota in plaats van de vorige inzendingen.

Een todo-lijst kan ook in uw bullet-dagboek worden bewaard. Een takenlijst is gewoon een lijst met dingen die u wilt bereiken. Mensen die een dagboek gebruiken, kunnen het gebruiken als een planner, of om dingen op de dag, week of maand te vermelden om te bereiken. Sommige mensen houden tijdschriften gewoon om uit te voeren wat ze hebben gedaan. Ze zeggen dat het door alles naar beneden te schrijven, het meer verleidelijk wordt om dingen te vergeten.

Dit zijn slechts twee van de meer populaire methoden om dingen in je leven bij te houden. Er zijn andere populaire methoden, zoals het houden van een TO-lijst samen met een kalender, een afspraakboek of een plakpad en papier. De methode die het beste werkt voor u zal afhangen van uw persoonlijkheid en gewoonten. U moet experimenteren met verschillende typen notitie-het nemen van apps. Zorg er gewoon voor dat alles wat u kiest gemakkelijk voor u te gebruiken.

Meer informatie lees je hieronder My Lovely Notebook