Richard Kleinsman ervaringen

Het is niet mijn gewoonte om reviews te laten maar sinds ik een bezoekje heb gebracht aan het Kleinsman Dental Center heb ik toch besloten dat te doen. Ik ben dan ook echt ontzettend dankbaar aan Richard Kleinsman voor het maken van mijn gebit! Sinds ik verhuisd ben van mijn oude tandarts heb ik veel moeite gehad om een tandarts te vinden die ik kan vertrouwen. Dit veranderde allemaal de dag dat ik op de website Kleinsman.de terecht kwam.

De website zelf straalde al professionaliteit uit en dat deed me al neigen naar het maken van een afspraak. Bovendien hoorde ik van een vriend van me dat die zeer tevreden was van het werk van het Kleinsman Dental Center en toen besloot ik de stap zelf ook maar te zetten. Ik was al gelijk onder de indruk vanaf ik het kantoor binnen kwam. Het was uitzonderlijk net en bovendien hoefde ik niet langer dan vijf minuten te wachten. Praktisch gezien ik niet altijd even veel tijd heb om uren in de wachtzaal te spenderen. Bovendien was de man zelf zeer charmant en rustig. Ik legde uit wat er mis was met mijn gebit en nog de dag zelf ging ik buiten met een duidelijk plan van actie.

De ingreep zelf was compleet pijnloos en ook toen moest ik eigenlijk niet wachten. In mijn geval moest er een implantaat gezet worden en enkele facings na een lelijke val tijdens het sporten. Geen klachten over en mijn gebit ziet er beter uit dan ooit tevoren. Hartelijk dank Kleinsman Dental Center!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*