Het Kleinsman Dental is een goede keuze!

Af en toe wissel ik van tandarts gewoon om even een nieuwe, frisse wind te krijgen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwste technieken en wil dus ook een tandarts die bij mijn wensen aansluit.

Ik ging een beetje in mijn kennissenkring rondvragen en op internet kijken of ik een moderne tandarts kon vinden. Ik kwam al snel op het Kleinsman Dental Center. Een tandartspraktijk gerund door Richard Kleinsman.

Op de site stond dat ze vaak gebruik maakten van de meest moderne apparatuur. Zo modern dat vrijwel geen een andere tandartspraktijk in Nederland deze gebruikte. Ik werd dus wel nieuwsgierig en besloot om mij gewoon aan te melden. Ik deed dit door gewoon even op te bellen en ik werd heel vriendelijk en vrolijk ontvangen. Ik vertelde over mijn situatie en de aardige vrouw zei dat ik van de week wel even langs kon komen.

Ik had al wat foto’s op internet gezien maar ik moet zeggen dat het in het echt nog veel mooier was. Het was zo modern en hip! Ik liep dus nogal vrolijk naar binnen en de tandarts stond mij al op te wachten in de wachtkamer. Iets wat ik erg netjes vond aangezien de lange wachttijden meestal.

Het gesprek verliep heel soepel, hij vertelde over verschillende technieken die zij in het Kleinsman Dental Center gebruiken. Ook ging hij in mijn mond kijken en vertelde hij mij welke verschillende technieken er eventueel bij mij toegepast zouden kunnen worden, zoals facings op mijn tanden. Binnenkort heb ik weer een afspraak en ik ben benieuwd of alle moderne behandelingen nu echt beter werken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*